SURSE Şeful IGPR i-ar fi prezentat premierului raportul în cazul scandalului de pedofilie

Potrivit unor surse guvernamentale, citate de reporterul RRA, este posibil ca şeful IGPR să-i fi prezentat premierului raportul privind poliţistul pedofil.

Adăugat: 12 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:12 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu a fost din nou la sediul Guvernului, de unde a plecat cu puţin timp în urmă.

El a mai avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, acum câteva zile, după care premierul a spus că nu îl demite aşa cum ceruse ministrul de interne, Carmen Dan.

Atunci premierul i-a cerut să facă, până luni, un raport cu soluţii la problemele din sistem identificate după scandalul de pedofilie în care este implicat un agent de poliţie.

Potrivit unor surse guvernamentale, citate de reporterul Radio România Actualităţi, Andrei Şerban, este posibil ca şeful IGPR să-i fi prezentat acest raport premierului chiar astăzi, mai devreme decât i se solicitase.

Aseară, ministrul Carmen Dan a anunţat că trimite propriul corp de control la Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru a se asigura că raportul pe care şeful Poliţiei, Bogdan Despescu, îl va trimite premierului va reflecta realitatea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
12 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza