Sulfina Barbu: În sfârşit există un ministru responsabil la Ministerul Sănătăţii

Vicepreşedintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat că în sfârşit "există un ministru responsabil la Ministerul Sănătăţii", referindu-se la numirea lui Raed Arafat în această funcţie.

Adăugat: 7 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:7 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Sulfina Barbu a afirmat miercuri că USL nu îşi asumă responsabilitatea pentru faptul că 45 de zile ministru interimar al sănătăţii a fost premierul Victor Ponta.

Ea a adăugat că domeniul sănătăţii este foarte important pentru România şi a salutat numirea lui Raed Arafat la conducerea Ministerului Sănătăţii.

"În sfârşit există un ministru responsabil la Ministerul Sănătăţii, un domeniu atât de important pentru România. Constat că USL nu îşi asumă responsabilitatea pe acest domeniu şi premierul Victor Ponta nu cred că are nicio explicaţie pentru faptul că a prelungit interimatul inutil încă 45 de zile. Cu siguranţă a căutat un specialist în cele patru partide componente ale USL şi nu a găsit un responsabil şi cunoscător al domeniului sau poate nu găsit un om să îndeplinească criteriile de integritate şi profesionalism pentru a nu a mai avea cazuri de genul Mang, Mircea Diaconu, Corina Dumitrescu", a declarat Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.
    
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii.
    
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii.
    
Raed Arafat ar urma să depună, în cursul zilei de miercuri, jurământul de învestitură.
    
La începutul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sănătăţii, printr-un decret semnat de către preşedintele Traian Băsescu.
    
Ponta a arătat atunci că subsecretarul de stat Raed Arafat nu a dorit să ocupe postul de ministru şi că, în calitate de şef al Guvernului, nici nu intenţionează să desemneze o altă persoană ca ministru până la alegerile parlamentare din luna decembrie.
    
Victor Ponta a ocupat postul de ministru interimar după ce Vasile Cepoi a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
7 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza