Sulfina Barbu îl acuză pe Piedone de sărăcirea bugetului primăriei

Candidatul PDL pentru Primăria sectorului 4, Sulfina Barbu, îl acuză pe contracandidatul său, Cristian Popescu Piedone, de sărăcirea bugetului primăriei, argumentul fiind neregulile găsite în achiziţiile făcute de Piedone.

Adăugat: 5 Iunie 2012
Ultima actualizare:5 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Potrivit candidatului PDL pentru Primăria sectorului 4, Sulfina Barbu, membrii Curţii de Conturi au identificat o serie de nereguli în achiziţiile făcute de către primarul în funcţie, Cristian Popescu Piedone.

"20 de milioane de lei s-au plătit fără justificare. Putem să ne explicăm de ce sectorul 4 este, din păcate, un sector subdezvoltat. Sunt convinsă că dacă suntem vigilenţi şi dacă verificăm cum se cheltuie banul public cetăţenii Bucureştiului vor beneficia de lucrări de dezvoltare reală, deci nu lucrări care se regăsesc doar pe hârtie şi nu se regăsesc în teren", a spus Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu a spus că primarul Sectorului 4 a avut peste 100 de milioane de euro la dispoziţie în 4 ani de mandat pentru lucrări de investiţii, iar acesta ar fi adus prejudicii bugetului local.

Ea a menţionat un control realizat de Curtea de Conturi în 2010 din care ar reieşi că în anul 2009 Piedone a cheltuit 8 milioane de lei pentru echipamente de joacă, ce erau trecute în evidenţa contabilă, dar nu se ştie unde erau amplasate.

Candidatul USL a adăugat că, potrivit raportului Curţii, acesta ar fi plătit circa 2 milioane de lei pentru reparaţii la şcoli fără să existe documente care să ateste efectuarea în realitate a reparaţiilor, precum şi aproximativ 70.000 de lei pentru servicii de salubrizare neefectuate "pentru că acele 16 străzi care figurau ca fiind salubrizate erau, de fapt, în reabilitare".

"Sunt convinsă că, dacă suntem vigilenţi şi dacă verificăm cum se cheltuie banul public, cetăţenii Bucureştiului vor beneficia de lucrări de dezvoltare reale şi nu de lucrări care se regăsesc doar pe hârtie şi nu se regăsesc în teren", a conchis Sulfina Barbu.Autor:
Alice Vasiloiu
Editor:
Alice Vasiloiu
Adăugat:
5 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza