Sulfina Barbu, atac la Udrea

Sulfina Barbu susţine că nemulţumiţii din PDL ar trebui să-şi prezinte activitatea parlamentară, făcând referire la Elena Udrea.

Adăugat: 15 Mai 2013
Ultima actualizare:15 Mai 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat că va cere Biorului Permanent Naţional  al PDL să-i invite pe cei care sunt nemulţumiţi de acţiunile PDL, pe Elena Udrea şi pe Florin Popescu, să-şi prezinte activitatea parlamentară şi ideile pentru o opoziţie mai eficientă faţă de USL.

"Am să cer în BPN ca cei care sunt nemulţumiţi de acţiunile PDL, şi mă refer aici al Florin Popescu, la Elena Udrea, să vină să explice care sunt activităţile, concrete, pe care le-au întreprins ca parlamentari de opoziţie şi să-şi prezinte ideile pentru a face opoziţie mai eficientă la USL. Şi îi invităm şi în sediul partidului din Modrogan 1, unde nu au  mai venit de peste o lună de zile", a precizat Sulfina  Barbu pentru Mediafax.

Ea a arătat că persoanele nemulţumite de acţiunile PDL şi de felul în care partidul face opoziţie ar trebui să vorbească în faţa conducerii PDL despre activitatea lor parlamentară.

Potrivit lui Barbu, aceşti nemulţumiţi ar trebui să precizeze "câte declaraţii politice, câte întrebări, câte interpelări şi iniţiative legislative au avut în Parlmanet împotriva USL" şi să explice de ce nu au participat la votul final pentru moţiunea PDL din Camera Deputaţilor.

Sulfina Barbu a mai spus că Florin Popescu şi Elena Udrea nu au dezminţit informaţiile apărute în ultima vreme privind plecarea lor la Partidul Popular.

"Ei nu au dezminţit plecare lor la Partidul Popular", a adăugat Sulfina Barbu.
  Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
15 Mai 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza