Succes deplin pentru Orchestra Simfonică Radio Stuttgart, la RadiRo

Prestaţia Orchestrei Simfonice Radio Stuttgart pe scena Festivalului RadiRo, organizat de Radio România, a fost răsplătită de public cu aplauze din plin.

Adăugat: 26 Septembrie 2014
Ultima actualizare:26 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Succes deplin pentru Orchestra Simfonică Radio Stuttgart, care a concertat joi seară,  pentru a doua oară pe scena Festivalului Orchestrelor Radio - RadiRo.

Ansamblul german a fost condus de Stéphane Deneve, iar solist a fost violonistul Nikolaj Znaider, unul dintre cei mai flexibili muzicieni contemporani.

Prestaţia acestora a fost răsplătită de public cu aplauze din plin.

Printre spectatori s-a aflat şi arhimandritul Zareh Baronian, mare iubitor de muzică şi lider spiritual al comunităţii armene.

"Este o orchestră apreciată în întreaga lume. Aplauzele publicului demonstrează acest lucru. Un dirijor de excepţie, un vulcanic, domină bine partitura, dă intrări la fiecare compartiment instrumental. Eu am făcut puţină muzică înainte de a face Teologia şi îmi permit să fac aceste mici aprecieri, iar violonistul, de o şcoală înaltă, ca dovadă, întreaga apreciere, prin aplauze şi expresia dragostei publicului", a spus Zareh Baronian.

Vineri,  de la ora 19:00, în penultima seară a Festivalului RadiRo va concerta Orchestra Naţională Radio, iar solist va fi Alexandru Tomescu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
26 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza