Ştiri politice bune de citit

politicaromaneasca.ro vă prezintă zilnic principalele titluri politice.

Adăugat: 29 Martie 2012
Ultima actualizare:29 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Frunzăverde: "Ne este frică să vorbim la telefon, ne punem problema dacă nu suntem ascultaţi ambiental "
Sorin Frunzăverde susţine că plecarea sa din PDL nu vizează "destructurarea" partidului, însă între principiile sale şi ale conducerii democrat-liberale "nu mai există concordanţă", arată Gândul. El a precizat că a avut o discuţie cu Vasile Blaga şi cu Mihai Răzvan Ungureanu, nu şi cu Emil Boc, înainte de a-şi anunţa decizia de a se alătura PNL.

Directorul SRI, George Maior, deranjat de acuzaţiile lui Frunzăverde: "SRI este o instituţie neutră, nu suntem subordonaţi politic"
Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, a declarat miercuri că garantează pentru neutralitatea instituţiei sale şi s-a arătat mirat de declaraţiile fostului ministru al Apărării Sorin Frunzăverde privind "starea de stat poliţienesc" şi interceptările telefonice. Mai multe detalii în Gândul.

PDL îşi caută ritmul
Democrat-liberalii îşi revin cu greu după surpriza provocată de demisia lui Sorin Frunzăverde din PDL. Emil Boc îi transmite: "Casa părintească nu se vinde niciodată".
Citiţi mai mult în Evenimentul Zilei.

Războiul tizilor în PDL: Preda versus Preda
Greii din PDL au devenit cam uşori şi se îmbată cu apă rece, spune europarlamentarul Cristian Preda. Acesta i-a dat o replică dură colegului său de partid, Cezar Preda, după ce acesta din urmă a declarat ieri că Mihai Răzvan Ungureanu este responsabil de situaţia din PDL şi a invocat din nou meritele generaţiei vechi din partid. Vezi continuarea în Evenimentul Zilei.

Cezar Preda: PDL să-şi aleagă lidership de campanie, în frunte cu Blaga, fără schimbarea lui Boc
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, că pentru a reuşi în alegeri, PDL trebuie să îşi aleagă o echipă care să conducă partidul în campanie, în fruntea căreia să fie Vasile Blaga, acest lucru neimplicând schimbarea actualului preşedinte al PDL. Citeşte restul ştirii în România liberă.

Cezar Preda: Ungureanu este responsabil pentru ce se întâmplă în ultimele zile în PDL. El a lansat informaţia că a ieşit din şedinţa coaliţiei. Nu va fi iertat niciodată de PDL
Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, că pentru situaţia în care se află acum PDL este responsabilă actuala conducere a partidului, în frunte cu preşedintele Emil Boc, dar că premierul Ungureanu a contribuit la reacţiile din ultimele zile. Vezi continuarea în Jurnalul Naţional.

CSAT se întruneşte joi în şedinţă; activitatea MAI şi Summitul NATO pe agenda discuţiilor
Consiliului Suprem de Apărare a Ţării se va reuni în şedinţă joi, de la ora 14,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu, arată Adevărul. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse tematici referitoare la mandatul delegaţiei României la Summitul NATO (Chicago, 20-21 mai 2012), activitatea desfăşurată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în perioada 2007 - 2011, în domeniul gestionării resurselor umane.

Antonescu: Dacă USL va avea majoritate la Senat, vom opri protestul parlamentar, vom ataca
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că opoziţia va renunţa la protestul parlamentar dacă prin plecarea din PDL a parlamentarilor de Caraş-Severin, apropiaţi de Sorin Frunzăverde, se va ajunge la o majoritate a USL la Senat. Detalii în Adevărul.Autor:
Alice Vasiloiu
Editor:
Alice Vasiloiu
Adăugat:
29 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza