Steve Robinson la Conferința Media 2020: Radioul are multe şanse, suntem şi noi acolo

Noile tehnologii sunt avantajoase pentru orice post de radio, afirmă vicepreşedintele executiv pentru radio din Chicago, Steve Robinson la Conferința Media 2020.

Adăugat: 1 Iulie 2015
Ultima actualizare:1 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Dolea-Conferința Media 2020 la București
trimite pe mail

Mijloacele de comunicare din Statele Unite sunt puternice, iar cei mai mulţi ascultători ai posturilor publice de radio sunt interesaţi de tronsoanele de ştiri, afirmă vicepreşedintele executiv pentru radio şi dezvoltarea proiectelor dintr-o reţea radiofonică din Chicago, Statele Unite, Steve Robinson.

El crede că noile tehnologii sunt avantajoase pentru orice post de radio.

"Radioul are multe şanse, suntem şi noi acolo. Avem streaming, avem podcast. Pentru un podcast cu ştiri despre viaţa americană avem 14 milioane de descărcări. Este super bowl-ul chestiunilor de radio. Şi asta este radiou, radioul public, sunt ştiri, sunt documentare. Ne simţim parte a mass-media, suntem parte a mass-media", a spus Steve Robinson.

La această oră continuă în capitală lucrările conferinţei internaţionale Media 2020, care reuneşte în premieră manageri din presă, jurnalişti, producători şi prezentatori ai platformelor radio digitale de pe patru continente.

Discuţiile sunt axate pe jurnalismul cetăţenesc şi social-media.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe portalul nostru special ABU Media 2020.Autor:
Alin Şerbănescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
1 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza