Starea de sănătate a lui Ion Diaconescu, ameliorată

Fostul președinte al PNȚCD, Ion Diaconescu, figură marcantă a țărăniștilor, a fost internat în spital cu o stare de lipotimie, dar se simte mai bine.

Adăugat: 1 Octombrie 2011
Ultima actualizare:1 Octombrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Starea de sănătate a fostului lider ţărănist Ion Diaconescu este net ameliorată, a declarat doctorul Şerban Bubenek.

"În prezent nu mai are tulburări de ritm cardiac, este conştient, cooperant, anticipăm că va părăsi spitalul azi sau mâine (n.r. sâmbătă sau duminică)", a precizat medicul.

Fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, a fost adus vineri de o ambulanţă la Institutul de Chirurgie Cardiacă C.C.Iliescu cu o stare de lipotimie, fiind internat la Terapie Intensivă.
 
Medicii speră să treacă cu bine peste acest episod, chiar dacă seniorul PNŢCD este un suferind cronic pulmonar şi are 94 de ani.

Ion Diaconescu este internat în Departamentul de terapie intensivă al Institutului de Cardiologie C.C.Iliescu.

În februarie 2007, Ion Diaconescu a stat internat trei zile, fiind diagnosticat cu hipertensiune arterială și cord pulmonar cornic, o afecțiune a inimii din cauza unei bronsite.

Ion Diaconescu, în varsta de 94 de ani și văduv de un an, spunea recent ca s-a retras din viața politică, dar doar din activitate, nu însă și în ceea ce privește dorințele și idealurile sale politice.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
1 Octombrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza