Spitalul Judeţean Suceava urmează să devină operaţional în maximum o săptămână

Noua conducere a Spitalului Judeţean speră ca activitatea în această unitate să revină la normal în cel mai scurt timp, iar cei infectaţi să fie trataţi cum trebuie.

Adăugat: 3 Aprilie 2020
Ultima actualizare:3 Aprilie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Spitalul Județean Suceava. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Creşte numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar Suceava are 866 de cazuri din total, cele mai multe din ţară.

Noua conducere a Spitalului Judeţean, preluată ieri de medici militari, speră ca activitatea în această unitate să revină la normal în cel mai scurt timp, iar cei infectaţi să fie trataţi cum trebuie.

Conducerea Spitalului din Suceava a fost preluată, începând de ieri, de personal militar, coordonat de generalul maior în rezervă Ionel Oprea, care este şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Principala problemă în momentul de faţă la Spitalul din Suceava este lipsa cadrelor medicale, iar pentru a suplini personalul medical care s-a infectat cu noul coronavirus sau care se află în autoizolare, la Suceava sunt aduşi specialişti din alte judeţe din ţară.

La fel de importantă este şi testarea personalului medical, care va începe mâine.

Obiectivul noii conduceri a spitalului este acela ca Spitalul Judeţean Suceava să redevină complet operaţional în maxim o săptămână.Autor:
Mihaela Buculei
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Aprilie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza