Șova: Dreapta acceptă atacurile omului lui Băsescu la adresa ortodoxismului

Dan Șova susține că este îngrijorător faptul că o formațiune politică ce se recomandă ca fiind creștină, nu reacționează la atacul "extrem de dur" al lui Daniel Funeriu, la adresa Bisericii Ortodoxe Române.

Adăugat: 3 August 2014
Ultima actualizare:3 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Dan Șova, purtător de cuvânt al PSD
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Șova, consideră că lipsa unei reacții a Alianței Creștin-Liberale față de atacurile extrem de dure ale lui Daniel Funeriu la adresa Bisericii Ortodoxe Române este un lucru îngrijorător.

"Mi se pare anormal și extrem de îngrijorător faptul că o formațiune politică ce se recomandă ca fiind creștină, nu reacționează la atacul extrem de dur și lipsit de orice sens al fostului consilier prezidențial, Daniel Funeriu, la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Prin declarația de ieri am dorit să trag un semnal de alarmă și constat cu surprindere că cei care teoretic ar trebui să apere valorile creștinismului nu o fac", susține Șova într-un comunicat de presă.

Șova susține că "un apropiat" al președintelui atacă direct Biserica Ortodoxă Română.

"Conducerile PNL și PDL tac atunci când vine vorba de un apropiat al lui Traian Băsescu, care atacă direct și fără orice urmă de interpretare pe credincioșii ortodocși. Nu este posibil să spui că una din cele mai apreciate instituții de către români, BOR, este vândută <<rușilor sovietici>>, iar creștin ortodocșii, adică majoritatea mare a românilor, sunt suspecți de a fi agenți ruși. O asemenea declarație ar fi trebuit sancționată imediat de <<dreapta creștină>>", a declarat Dan Șova.

Comunicat Dan ȘovaAutor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
3 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza