Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat în această seară că nu demisionează din funcţie.

Adăugat: 14 Iunie 2017
Ultima actualizare:14 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Acesta a susţinut o conferinţă de presă la scurt timp după ce liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au anunţat că retrag sprijinul politic Cabinetului Grindeanu.

Sorin Grindeanu a menţionat că nu se cramponează de o funcţie şi că acceptă să demisioneze , dar, doar după ce preşedintele Iohannis va numi un premier de la PSD.

"Am obligaţia să mă comport responsabil faţă de România şi faţă de partidul din care fac parte. Să ştiţi că acest Guvern este Guvernul României, nu este Guvernul CEx-ului şi cred că toţi trebuie să ne simţim responsabili de acest lucru şi eu mă simt responsabil. Îmi voi da demisia şi repet ce am spus în CEx: atunci când preşedintele Iohannis, după consultări cu partidele, va numi un premier de la PSD. Eu cred că este normal faţă de acele sute de mii de oameni, faţă de scorul pe care PSD l-a obţinut în alegeri ca acest lucru să se întâmple şi eu nu vreau atât cât pot alte scenarii să poată să intre în discuţie, tocmai pentru aceasta fac acest lucru", a declarat Grindeanu, în această seară, la Palatul Victoria.

Grindeanu a mai spus, după ce şi-a enumerat realizările guvernului său că nu va demisiona din PSD şi că este memnru al acestui partid de 21 de ani.

"Eu vreau ca partidul care a câştigat alegerile să rămână la guvernare" a încheiat Grindeanu.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
14 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza