Sorin Ducaru la RRA: Amenințarea ISIS este analizată permanent

Adjunctul secretarului general NATO afirmă că noua amenințare reprezentată de ISIS poate fi abordată printr-o cooperare strânsă între NATO, Uniunea Europeană, ONU și alte structuri naționale si internaționale.

Adăugat: 3 Septembrie 2015
Ultima actualizare:3 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Ducaru, asistent al secretarului general NATO. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Amenințarea reprezentata de autointitulatul Stat Islamic este analizată permanent, atât in ceea ce privește cauzele cât si potențialele efecte, afirmă ambasadorul Sorin Ducaru, asistent al secretarului general NATO, într-un interviu pentru Radio România Actualități.

Se caută totodata cele mai bune soluții pentru contracararea riscurilor teroriste, a adăugat Sorin Ducaru.

Adjunctul secretarului general NATO afirmă că noua amenințare reprezentată de ISIS poate fi abordată printr-o cooperare strânsă intre NATO, Uniunea Europeană, ONU și alte structuri naționale si internaționale.

Ambasadorul Sorin Ducaru a subliniat că Alianța Nord-Atlantica a fost permanent preocupată de lupta împotriva amenințărilor teroriste și în special a acelor acte care puteau afecta misiunile din teatrele de operații.

Ca atare, NATO dispune in acest moment de structurile și informațiile necesare pentru a veni în sprijinul partenerilor internaționali, în lupta împotriva ISIS.

AUDIO Interviul integral cu Sorin Ducaru
 Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza