Soluţiile româneşti în domeniul eficienţei energetice, "ignorate de autorităţi"

Președintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România susține că suma alocată Programelor guvernamentale "Casa Verde" şi "Casa Verde Plus" este foarte mică.

Adăugat: 9 August 2016
Ultima actualizare:9 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Soluţiile româneşti în domeniul eficienţei energetice sunt ignorate de autorităţi, susţine preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România, Cristian Pârvan.

În opinia lui, suma alocată Programelor guvernamentale "Casa Verde" şi "Casa Verde Plus" este foarte mică, iar perioada şi durata dezbaterilor publice pe tema ghidului elaborat pentru punerea lor în practică neadecvată.

"Credem că este necesară, pe de o parte, o revizuire a ghidului, o completare a lui, unde suntem noi foarte preocupaţi, sisteme de încălzire, şi creşterea alocaţiilor. În bugetul 2015-2016 s-au prevăzut 700 de milioane de lei, sub formă de credite care se vor acorda administraţiilor locale, ştiut fiind că niciodată administraţiile locale nu mai sunt capabile să dea înapoi banii şi îi trecem, în final, tot pe datoria publică, pentru a trece iarna 2015-2016", a spus Cristian Pârvan.

Redactorul RRA Iulian Olescu transmite că reprezentanţii Ministerului Mediului au avut întâlniri, zilele trecute, cu cei ai Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România şi şi-au luat angajamentul să revizuiască Programul "Casa Verde".Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza