Situaţia televiziunii publice, în dezbaterea Comisiilor de Cultură şi Buget

Comisiile pentru Cultură şi Buget din Senat şi Camera Deputaţilor urmează să dezbată astăzi, într-o şedinţă comună, situaţia Societăţii Române de Televiziune.

Adăugat: 23 Februarie 2016
Ultima actualizare:23 Februarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dezbaterea va avea loc în prezenţa premierului Dacian Cioloş.

Şeful executivului a declarat că Legislativul răspunde de numirea conducerii TVR, care ar trebui să soluţioneze problemele financiare ale instituţiei.  

De asemenea, primul ministru a reafirmat disponibilitatea guvernului de a găsi modalităţi legale pentru rezolvarea situaţiei.

Potrivit reporterului RRA, Alina Stănuţă, directoarea generală interimară al TVR, Irina Radu, a adresat săptămâna trecută o scrisoare Parlamentului, în care atrage atenţia asupra problemelor tot mai grave cu care se confruntă televiziunea publică.

Pe de altă parte, Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TVR şi MediaSind au transmis două scrisori către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, în care au cerut demiterea actualului director general interimar al SRTv, precum şi constituirea unei comisii parlamentare care să ancheteze modul în care a fost condusă televiziunea publică în ultimii 15 ani.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alina Stănuţă
Adăugat:
23 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza