Sistemul informatizat de prevenire a votului multiplu, testat duminică

Prefectul de Suceava a trimis circulare tuturor primăriilor din judeţ pentru a se asigura accesul operatorilor de calculator în toate cele 555 secţii de votare ce vor fi amenajate pentru alegerile locale din 5 iunie.

Adăugat: 19 Mai 2016
Ultima actualizare:19 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat presei, astăzi, că sistemul informatizat de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului multiplu va fi testat duminică, 22 mai, începând cu ora 09,00, odată cu simularea naţională.

Harasim a spus că a trimis circulare tuturor primăriilor din judeţ pentru a se asigura accesul operatorilor de calculator în toate cele 555 secţii de votare ce vor fi amenajate pentru alegerile locale din 5 iunie.

Prefectul de Suceava a menţionat că informaticienii care îşi desfăşoară activitatea pe lângă cele 114 birouri electorale de circumscripţie au fost instruiţi deja.

Totodată, prefectul a precizat că  judeţul Suceava se află în grafic în ceea ce priveşte organizarea scrutinului electoral de luna viitoare şi că, până pe 26 mai, vor fi tipărite cele 630.000 de buletine de vot.

 Autor:
RADIO IASI
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza