Sindicaliştii din educaţie cer salarii mai mari

Preşedintele Confederaţiei, Bogdan Hossu, spune că ordonanţa Guvernului privind salariile bugetarilor este un prim pas şi aşteaptă de la viitorul guvern, ce va fi instalat după alegeri, să continue majorările salariale.

Adăugat: 9 Iunie 2016
Ultima actualizare:9 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa
trimite pe mail

Sindicaliştii din educaţie au cerut corecţii salariale mai mari, însă autorităţile au spus că nu sunt bani suficienţi, de aceea nici nu au susţinut proiectul propus de Ministerul Muncii.

Ordonanţa a fost însă primită bine de sindicatele din Cartel Alfa.

Preşedintele Confederaţiei, Bogdan Hossu, spune că este un prim pas şi aşteaptă de la viitorul guvern, ce va fi instalat după alegeri, să continue majorările salariale.

"Trebuie să ţinem cont că noul guvern va avea toate posibilităţile ca, în funcţie de decizia proprie, să majoreze această alocare, care, subliniez, este în limita creşterii economice, îngheţând parametrii bugetari alocaţi fondului de salariu.  ealizator: Ordonanţa privind salarizarea bugetarilor a fost adoptată după mai multe runde de negocieri cu sindicaliştii, iar problema salarizării unitare a dus şi la demisia ministrului muncii, Ana Costea", a spus Bogdan Hossu.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza