Sindicalişti Cartel Alfa susţin ordonanţa privind Legea salarizarii

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicate Cartel Alfa Bogdan Hossu a declarat, astăzi, la Galaţi, că sindicatele pe care le reprezintă susţin ordonanţa privind legea salarizării adoptată, astăzi, de Guvernul României.

Adăugat: 8 Iunie 2016
Ultima actualizare:8 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa
trimite pe mail

Hossu a adăugat că "ar fi o greşeală structural de a nu accepta folosirea banilor care există".

În contextul în care ordonanţa privind legea salarizarii are aplicabilitate şi în 2017 dar şi în 2018,  Hossu a  menţionat că viitorul guvern, care se va constitui la finele acestui an, după alegerile parlamentare, ar putea chiar să majoreze alocările.

Bogdan Hossu a vorbit şi despre faptul că ordonanţa aprobată nu se referă şi la sectorul funcţionarilor publici din administraţia locală, care nu vor beneficia de nici o majorare.

Liderul CNS Cartel Alfa a mai spus că speră ca anul viitor Guvernul să aplice corecţii salariale la nivelul întregului sector bugetar, nu doar la nivelul celor din sănătate şi învăţământ.

"Sperăm ca anul viitor nu doar sănătatea şi învăţământul să fie corectate (...) ar trebui corecţii pentru tot sectorul bugetar în vederea acestor rezolvari", a mai spus  azi, la Galaţi, Bogdan Hossu.

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicate Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a asistat, astăzi, la Galaţi la alegerile Consiliului General al filialei din Galaţi a Cartel Alfa, în urma alegerilor fiind reconfirmat pentru încă un mandat, liderul Romica Gârneaţa, informează corespondentul RRA, Maria Măndiţa.



Autor:
Maria Măndiţa
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
8 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza