Simona Miculescu, numită director al Biroului ONU de la Belgrad

Ambasadorul Simona Miculescu va conduce activităţile Biroului de la Belgrad în sprijinul Misiunii ONU în Kosovo - UNMIK şi activităţile regionale relevante pentru ONU şi activitatea Misiunii.

Adăugat: 9 Iunie 2015
Ultima actualizare:10 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Simona Miculescu
trimite pe mail

Reprezentantul permanent al României la ONU, Simona Miculescu, a fost numită în funcţia de reprezentant al secretarului general al organizaţiei şi Director al Biroului Organizaţiei Naţiunilor Unite de la Belgrad.

Ministrul de externe Bogdan Aurescu salută această numire şi precizează că este vorba despre cea mai înaltă funcţie deţinută de un diplomat român, în prezent, în cadrul sistemului ONU. 

Din această poziţie, ambasadorul Miculescu va conduce activităţile Biroului de la Belgrad în sprijinul Misiunii ONU în Kosovo - UNMIK şi activităţile regionale relevante pentru ONU şi activitatea Misiunii.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare. Simona Miculescu susţine că este cel mai înalt post deţinut vreodată de o reprezentantă a României.

"Sunt mandră că acesta este cel mai înalt post deţinut vreodată de o româncă în cei 60 de ani de apartenenţă a ţării noastre la ONU! Începand cu 27 iulie, mă voi stradui să fac cinste nu numai drapelului Romaniei ci şi celorlalte 192 de drapele naţionale pe care le voi reprezenta de acum încolo!", susţine Simona Miculescu în mesajul sau.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Iunie 2015
Ultima actualizare:
10 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza