Sever Voinescu nu mai candidează la parlamentare

Vicepreşedintele PDL, Sever Voinescu, susţine că are alte planuri, unul dintre ele fiind deschiderea unui birou de avocatură.

Adăugat: 12 Octombrie 2012
Ultima actualizare:12 Octombrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu susţine că decizia de a nu candida în decembrie pentru un nou mandat în Parlament ţine de faptul că vrea să îşi refacă priorităţile în viaţă, care exclud prezenţa sa în Legislativ.

El a anunţat că printre altele, îşi redeschide biroul de avocatură.

Voinescu confirmă, vineri, pe profilul său de Facebook, că nu va candida la parlamentarele din această iarnă şi că pur şi simplu "vrea să îşi schimbe jobul.

"Aş fi vrut să părăsesc scena parlamentară discret, fără să perturb în vreun fel lupta politică importantă care se va da acum. În realitate, nu e mare lucru de comentat în legătură cu această decizie a mea. Pur şi simplu, trebuie să-mi reorganizez câte ceva în viaţă. Decizia mea este perfect similară cu a oricărei alte persoane care vrea să-şi schimbe jobul. Nu e o nenorocire, nu e nici măcar o ştire", adaugă Voinescu.

Vicepreşedintele PDL menţionează câteva din priorităţile sale: "redeschid acum biroul de avocatură, discut cu organizaţii de presă o anume revenire, gândesc un proiect de consultanţă, pregătesc materiale pentru unele cărţi şi voi continua să sprijin ideile conservatoare întru realizare".

"Voi rămâne un inflexibil şi aproape radical pro-american. Voi continua să-i detest pe cei pe care i-am detestat până acum. Voi continua să-i iubesc şi să-i admir pe cei pe care i-am iubit şi i-am admirat până acum. Şi mai e ceva: lumea nu se termină în 2012!", încheie Voinescu.

Sever Voinescu a fost ales deputat în 2008 în circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal 1

Sever Voinescu, "o pierdere pentru PDL"

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, susţine că Sever Voinescu, "un intelectual extrem de rafinat", a fost "o apariţie plăcută şi benefică pe scena politică românească" şi este o pierdere pentru PDL că el nu mai doreşte să candideze.

Ioan Oltean a fost întrebat dacă i se pare o "pierdere" faptul că Sever Voinescu nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat în Parlament.

"Da, categoric. Server Voinescu a fost o apariţie plăcută şi benefică pe scena politică românească. El a făcut o figură frumoasă în aceşti patru ani. Este un intelectual extrem de rafinat, un om al partidului extrem de vizibil. Nu am informaţii de ce nu mai vrea să candideze, dar, cu certitudine, este o pierdere pentru PDL", a spus Oltean.
  Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
12 Octombrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza