Sever Voinescu: Nu există un termen pentru semnarea protocolului coaliţiei

Discuţiile privind protocolul coaliţiei, cerut de UDMR, se poartă pe forma finală şi nu este fixat un termen pentru semnare, susţin reprezentanţii PDL.

Adăugat: 20 Februarie 2012
Ultima actualizare:21 Februarie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Reprezentanţii PDL afirmă că punctul central al noului protocol, pe care Coaliţia îl va semna, trebuie să fie programul de guvernare asumat de Cabinetul Ungureanu.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu afirmă că în momentul de faţă partidele din Coaliţie au stabilit, în principiu, ce anume va cuprinde acest protocol, însă nu poate spune când va fi semnat.

"Suntem în faza în care partidele au stabilit ce anume doresc să fie în acest protocol şi se analizează la nivelul conducerii partidelor. Din punctul nostru de vedere, documentul fundamental care trebuie să se regăsească în acest protocol este programul de guvernare. Noi suntem împreună în această coaliţie, pentru a susţine un program de guvernare. PDL este ataşat programului de guvernare şi credem că pentru anul care vine, dat fiind că este o guvernare de un an, pentru anul care vine asta trebuie să fie prioritatea", a spus purtătorul de cuvânt al PDL.

UDMR ameninţă cu ieşirea de la guvernare

Vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat vineri, la Târgu-Mureş, că se discută în coaliţie despre un protocol pe lângă programul de guvernare, cu termen de îndeplinire în 2012.

Acest protocol care urmează să fie încheiat săptămâna aceasta se referă inclusiv la Universitatea de Medicină şi Farmacie de la Tg.Mureş şi la Autostrada Transilvania.

Dacă măsurile asumate nu se vor realiza, UDMR va părăsi Guvernul, a declarat Borbely Laszlo.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Bogdan Isopescu
Adăugat:
20 Februarie 2012
Ultima actualizare:
21 Februarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza