Senatul decide ordinea de zi a sesiunii parlamentare extraordinare

Biroul Permanent al Senatului se reuneşte, marţi, pentru a stabili durata şi a se pune de acord asupra ordinii de zi a sesiunii parlamentare extraordinare.

Adăugat: 10 August 2010
Ultima actualizare:12 August 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Biroul Permanent al Senatului decide, marţi, la solicitarea şefului statului, data la care această Cameră se va reuni în sesiune extraordinară, pentru a dezbate legea ANI.

 

Traian Băsescu a trimis Senatului o solicitare de întrunire în sesiune extraordinară în august, în vederea dezbaterii şi adoptării a trei proiecte de lege pentru a accelera actul de justiţie.

 

Opoziţia încearcă să introducă pe ordinea de zi şi alte proiecte de natură economică.

 

 

Conform declaraţiilor de luni ale liderului social-democrat Victor Ponta, reprezentanţii  PSD vor susţine dezbaterea celor trei ordonanţe de urgenţă ale Guvernului referitoare la legea finanţelor publice, la preluarea spitalelor, dar şi cea  privind Taxa pe Valoare Adăugată.

 

 

În ceea ce priveşte PDL, vicepreşedintele Gheorghe Flutur a declarat, după şedinţa conducerii centrale a partidului, că democrat liberalii susţin introducerea pe ordinea de zi a "proiectelor de lege care rezultă din angajamentele României cu forurile europene şi negocierile cu FMI".Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Cristina Ghioca
Adăugat:
10 August 2010
Ultima actualizare:
12 August 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza