Senatorul Tudor Chiuariu, urmărit penal în dosarul retrocedărilor

Senatorul Tudor Chiuariu este urmărit penal în dosarul retrocedărilor de păduri în care este arestat preventiv Viorel Hrebenciuc.

Adăugat: 10 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:10 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Tudor Chiuariu, senator PNL
trimite pe mail

Surse citate de redactorul RRA, Mădălina Verman susţin că procurorii anticorpuţie au dispus astăzi, faţă de Tudor Chiuariu, măsura controlului judiciar.

Acesta este acuzat că ar fi cerut bani, sub forma onorariului de avocat, pentru a interveni la prefectul de Bacău în vederea retrocedării unei mari suprafeţe de pădure.

În dosar sunt arestaţi, până acum, foştii deputaţi Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, Gheorghe Paltin Sturdza şi judecătorul Lorand Andras Ordog.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat pe 29 octombrie 2014, el fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi cumpărare de influenţă, spălare a banilor, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Sursele citate au susţinut că faţă de Chiuariu s-a dispus control judiciar de către procurorii Serviciului teritorial Braşov al DNA.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Mădălina Verman
Adăugat:
10 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza