Senatorul Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din PSD

Senatorul Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD.

Adăugat: 25 Aprilie 2015
Ultima actualizare:25 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Cordoş
trimite pe mail

El a declarat, după cum transmite Radio România Cluj, că îşi va clarifica situaţia în justiţie, în care are încredere, şi nu doreşte ca acest incident să afecteze imaginea partidului.

Alexandru Cordoş este urmărit penal, alături de soţie şi fiică, într-un dosar de corupţie. Mihaela Cordoş, soţia parlamentarului, a fost arestată preventiv.

Ea este acuzată de procurori că, folosindu-se de influenţa soţului, ar fi intermediat pentru mai multe persoane obţinerea unor posturi în instituţii publice în schimbul unor sume de bani.

Alexandru Cordoş era vicepreşedinte al PSD Cluj şi şeful Departamentului pentru politici sociale al filialei.

Potrivit DNA, în intervalul noiembrie 2014 - prezent, Mihaiela Cordoş a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei, pentru ca, prin influenţa pe care ea şi soţul său, Alexandru Cordoş, o aveau asupra persoanelor cu funcţii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Cluj, Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi al altor instituţii publice, să obţină cumpărătorilor de influenţă posturi/ locuri de muncă cum ar fi cele de profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, jurisconsult, etc.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza