Senatorii vor lucra în teritoriu pe perioada campaniei electorale

Din 28 aprilie până pe 26 mai, Senatul nu va mai lucra în plen, iar senatorii își vor desfăşura activitatea în teritoriu.

Adăugat: 22 Aprilie 2014
Ultima actualizare:23 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Biroul Permanent al Senatului a decis, cu majoritate de voturi, ca senatorii să desfăşoare, în perioada 28 aprilie - 26 mai, numai activităţi în teritoriu, dată fiind "încărcătura electorală" a perioadei în discuţie, a precizat marţi vicepreşedintele social democrat al Senatului Cristian Dumitrescu.

"S-a luat decizia în Biroul Permanent ca începând cu săptămâna viitoare, adică din 28 aprilie, până pe 26 mai Senatul să nu mai lucreze în plen şi senatorii să-şi desfăşoare activitatea în teritoriu, ţinând cont de faptul că avem trei tipuri de alegeri în această perioadă - pentru Parlamentul European, pentru posturile vacante de senatori şi deputaţi din colegiile electorale, precum şi pentru primari sau Consilii locale. Având în vedere încărcătura electorală (...) s-a luat această decizie cu majoritatea voturilor reprezentanţilor BP", a precizat Dumitrescu.

El a explicat că după data de 26 mai Senatul va legifera, în şedinţă de plen, trei zile din săptămână şi nu două, aşa cum este în prezent.

Dumitrescu a adăugat că în fiecare zi de luni Biroul Permanent al Senatului se va reuni în şedinţă pentru a stabili dacă programul necesită modificări în sensul convocării senatorilor în şedinţă de plen.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
22 Aprilie 2014
Ultima actualizare:
23 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza