Senatorii PSD vor vota în favoarea solicitării DNA în privința lui F. Bodog

DNA solicită începerea urmăririi penale a fostului minsitru al Sănătății, Florian Bodog.

Adăugat: 20 Aprilie 2021
Ultima actualizare:20 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Florian Bodog
trimite pe mail

Senatorii PSD vor vota mâine, în plen, în favoarea solicitării DNA de începere a urmăririi penale a fostului minsitru al Sănătății Florian Bodog.
 
Anunțul a fost făcut de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că în Comisia juridică au fost șase voturi pentru și unul împotrivă, precum și șase abțineri din partea senatorilor social-democrați.
 
Marcel Ciolacu:
Senatorii PSD au hotărât ieri, și am fost informat și eu, că se vor abține de vot, să se vadă exact că nu picăm într-un joc, chiar dacă suntem minoritari, ai actualei puteri să arate că PSD-ul iarăși este împotriva justiției și începerii urmăririi penale a unui coleg. /Noi/, la Biroul permanent național, am luat o decizie, și la solicitarea domnului Bodog, că vom vota pentru începerea urmăririi penale. Asta nu înseamnă e nici trimitere în judecată, nici condamnare; un lucru, până la urmă, normal.
 

Procurorii DNA îl acuză pe Florian Bodog că atunci câns a deținut poziția de ministru ar fi acționat pentru ca o persoană angajată în funcția de consilier personal să își încaseze salariul pe o perioadă de un an fără să se fi prezentat la serviciu și fără să fi prestat activitățile la care era obligată prin contract.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza