Senatorii decid asupra abilitării Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară

De la această oră, senatorii se reunesc în şedinţă de plen în sesiune extraordinară, pentru a adopta proiectul de lege privind abilitarea Executivului de a emitre ordonanţe simple, în perioada vacanţei parlamentare.

Adăugat: 5 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:5 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

De la această oră, senatorii se reunesc în şedinţă de plen în sesiune extraordinară, pentru a adopta proiectul de lege privind abilitarea Executivului de a emite ordonanţe simple, în perioada vacanţei parlamentare, informează repoerterul RRA.

Potrivit documentului, Guvernul va putea emite ordonanţe în domenii care nu fac obiectul legilor organice, finanţe publice şi economie, administraţie publică, sănătate, fonduri europene sau educaţie, sunt doar câteva domenii în care Executivul va putea emite ordonanţe simple.

Şi Camera Deputaţilor a fost convocată astăzi în sesiune extraordinară.

Pe ordinea de zi a deputaţilor figurează de asemenea proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în perioada vacanţei parlamentare, dar şi modificările la Codul Fiscal.

Potrivit acestora, pensiile mai mici de 2000 de lei nu vor mai fi impozitate, iar contribuţia la sănătate a pensionarilor va fi plătită de la bugetul de stat.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza