Senatori liberali: USD este un plagiat ieftin

Senatorii PNL Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea susţin că "USD este un plagiat ieftin cu care Partidul Social Democrat doreşte să păcălească electoratul".

Adăugat: 13 Februarie 2014
Ultima actualizare:13 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea, senatori PNL
trimite pe mail

În cadrul conferinţei de presă comune a senatorilor PNL Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea, susţinută joi  la Oradea, cei doi liberali au adus critici la adresa partenerilor social-democraţi din USL şi a liderului acestora, premierul Victor Ponta.

"Remanierea guvernamentală trebuie să fie înţeleasă ca o dorinţă a liberalilor de a intra la guvernare", a spus Cristian Bodea, care a adăugat că miniştrilor PNL li s-a interzis de către premier să vorbească despre proiectele lor, pentru că "Victor Ponta doreşte să confişte imaginea USL".

Senatorul liberal Cristian Bodea s-a referit şi la recent constituita Uniune Social Democrată, formată din social-democraţi, uneperişti şi conservatori.

"USD este un plagiat ieftin cu care, datorită asemănării de nume cu USL, Partidul Social Democrat doreşte să păcălească electoratul", a afirmat Bodea.

Ruperea USL este, în opinia celor doi senatori liberali, doar o chestiune de timp.

Cristian Bodea a spus că dacă PNL va intra în opoziţie, electoratul va avea alternative la viitoarele alegeri, putând opta fie pentru Traian Băsescu, fie pentru Victor Ponta, fie pentru Crin Antonescu.

Altfel, a adăugat liberalul, PNL îşi pierde credibilitatea în faţa oamenilor.Autor:
Stelian-Radu Cacuci
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza