Şeful misiunii FMI, întâlnire cu vicepremierul Sevil Shhaideh

Şeful misiunii FMI în România, Reza Baqir, aflat într-o vizită de evaluare în ţara noastră, se întâlneşte astăzi cu vicepremierul Sevil Shhaideh pentru a discuta despre politicile economice ale României.

Adăugat: 15 Martie 2017
Ultima actualizare:15 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Reza Baqir, şeful misiunii FMI în România
trimite pe mail

Reprezentantul FMI a avut ieri, la Bucureşti, o discuţie cu membrii Comisiilor parlamentare de buget finanţe şi a anunţat că vineri, la finalul vizitei în România, va prezenta concluziile discuţiilor din aceste zile.

"FMI  a solicitat această întâlnire ca parte din consultările derulate conform articolului 4 din Statutul Fondului, consultări realizate anual cu toate ţările membre ale FMI. Scopul discuţiilor este de a trece în revistă cele mai recente evoluţii economice şi de a împărtăşi cu toate părţile interesate concluziile evaluărilor FMI privind aceste evoluţii, dar şi privind direcţia politicilor economice pentru viitor", a precizat el.

Preşedintele Comisiei de buget finanţe din Camera Deputaţilor, Leonardo Badea, a vorbit, la finalul întâlnirii cu reprezentantul FMI, despre modul în care au decurs discuţiile.

"A fost o întâlnire foarte bună, s-au dezbătut idei importante pentru mediul nostru economic. Membrii Comisiei de buget-finanţe au fost într-un dialog cu reprezentanţii FMI şi cred că această dezbatere a dus la identificarea unor idei foarte bune şi la un câştig pentru ambele părţi", a subliniat Leonardo Badea.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza