Sebastian Ghiţă renunţă să mai finanţeze echipa de baschet din Ploieşti

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat în această dimineaţă la sediul Poliţiei Judeţene Prahova.

Adăugat: 27 Februarie 2015
Ultima actualizare:27 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Ghiţă, deputat
trimite pe mail

Amintim că deputatul se află sub controlul judiciar care i-a fost impus în dosarul de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală în care a fost arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

La ieşirea din sediul IPJ Prahova, Sebastian Ghiţă a declarat presei că renunţă la finaţarea echipei de baschet ASESOFT, pe care a sustinut-o timp de 10 ani , deoarece a devenit o "chestiune riscantă" şi se teme să nu fie acuzat de noi fapte penale.

"Îmi văd de pielea mea, 10 ani de zile am încercat să fac un lucru bun. Cred ca l-am reuşit. Nu putem la nesfârşit. Mai sunt şi alte oraşe şi alte echipe care pot câştiga campionatul şi pot face lucruri bune" - a declarat Sebastian Ghiţă.

Deputatul Sebastian Ghiţă se afla sub sub contol judiciar, pentru 60 de zile, fiind învinuit de savârşirea infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional organizat.

În acelaşi doasar, au mai fost puşi sub control judiciar tot pentru sprijinirea unui grup infracţionar deputatul Vlad Cosma şi tatal acestui, Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova - transmite corespondentul RRA Simona UţăAutor:
Alexandru Lancuzov
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza