Se reuneşte Comisia de anchetă a alegerilor din 2009

Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 se va reuni pentru a discuta despre decizia CCR, care o obligă pe Laura Codruţa Kovesi să se prezinte în faţa Comisiei.

Adăugat: 4 Octombrie 2017
Ultima actualizare:4 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 se va reuni astăzi pentru a discuta despre decizia Curţii Constituţionale, care vizează activitatea sa.

Membrii comisiei urmează să decidă dacă mai este necesară audierea şefei DNA, Laura Codruţa Kövesi sau solicitarea de probe de la alte instituţii - după cum a declarat ieri preşedinta acestui organism, Oana Florea.

Curtea Constituţională a constatat ieri obligaţia procurorului şef al DNA, de a se prezenta în faţa comisiei de achetă şi de a furniza informaţiile solicitate.

De asemenea, Laura Codruţa Kövesi trebuie să pună la dispoziţie documente sau probe deţinute care sunt utile activităţii comisiei.

Procurorul-şef a refuzat de mai multe ori să se prezinte în faţa comisiei parlamentare care anchetează scrutinul prezidenţial de acum 8 ani.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
4 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza