Se emit citaţii pentru Sebastian Ghiţă şi pentru persoanele implicate în dosar

Procurorii de la Parchetul General urmează să emită citaţii pentru Sebastian Ghiţă şi pentru toate persoanele implicate în dosarul deschis după apariţia înregistrărilor date publicităţii de fostul deputat, au declarat surse judiciare.

Adăugat: 6 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:6 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Augustin Lazăr, procurorul general
trimite pe mail

Potrivit redactorului RRA, Mădălina Verman, sursele au precizat că toate înregistrările ar urma să fie conexate în acelaşi dosar instrumentat de Parchetul General.

Este vorba despre sesizarea din oficiu a procurorilor în cazul difuzării unui dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană, în care se fac referiri la cauze judiciare aflate în curs de soluţionare.

Astăzi, procurorul general al României, Augustin Lazăr, a confirmat deschiderea dosarului legat de înregistrările lui Sebastian Ghiţă, despre care a apreciat că sunt prezentate într-o manieră tendenţioansă.

"Adică, ele sunt prezentate într-o anume formă, sugerându-ne nouă deja ce ar trebui să facem. Or, cercetările trebuie să fie obiective. Evident că trebuie audiate persoanele care sunt invocate în cadrul acesta, trebuie ridicate acele înregistrări, documentele care se vechiculează în continuare. Se va vedea, fiindcă noi nu trebuie să discutăm detalii despre o cauză sau alta care este în curs", a spus Augustin Lazăr.

Şi ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, astăzi, că săptămâna viitoare va avea o discuţie pe această temă cu procurorul generale şi adjuncţii acestuia.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Reporter:
Mădălina Verman
Adăugat:
6 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza