Se deschide cea de-a cincea ediţii a programului de pregătire în domeniul administraţiei publice

Guvernul deschide ceremonia oficială a programului de pregătire pentru studenţii şi tinerii absolvenţi români care vor să facă stagii de pregătire în domeniul administraţiei publice.

Adăugat: 17 Iulie 2017
Ultima actualizare:17 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Palatul Victoria este programată să înceapă la această oră ceremonia oficială de deschidere a celei de-a cincea ediţii a programului de pregătire organizat de guvern pentru studenţii şi tinerii absolvenţi români care vor să facă stagii de pregătire în domeniul administraţiei publice.

Până pe 18 septembrie, stagiarii înscrişi în program au posibilitatea să participe zilnic la activităţi ale ministerelor, să ia parte la întâlniri şi discuţii cu miniştri, înalţi oficiali ai statului şi reprezentanţi diplomatici.

După cele două luni de internship, absolvenţii vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea coordonatorului instituţional prin care se atestă participarea lor la practică în adminisitraţia publică şi abilităţile deprinse în cadrul stagiului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza