Se caută soluţii pentru creşterea profitului raportat şi a veniturilor colectate

Reprezentanţii guvernului şi cei ai marilor firme din România se vor întâlni, săptămâna viitoare, pentru a căuta soluţii în vederea creşterii profitului raportat şi, implicit, a veniturilor colectate la bugetul statului.

Adăugat: 6 Iulie 2017
Ultima actualizare:7 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care a precizat că a abordat acest subiect în discuţia pe care a avut-o astăzi cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm.

"Am discutat despre noua echipă guvernamentală. Am deschis subiectul referitor la noile prevederi din programul de guvernare. Avem o parte din companiile mari din România, care, cu toate că au o cifră de afaceri foarte mare, raportează un profit mic şi interesul nostru este să vedem împreună cu aceste companii, din discuţii şi întâlniri pe care le vor avea factorii guvernamentali, ce se poate face pentru ca şi ei să aibă un profit mai mare şi statul român să încaseze, bineînţeles, un impozit pe profit aferent mai mare", a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a mai precizat că orice schimbare a Codului Fiscal se va face doar după consultarea mediului de afaceri.

Ambasadorul SUA: Trebuie păstrată atractivitatea României

La rândul său, ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a afirmat că România nu este atractivă, în prezent, pentru investitorii americani.

"În acest moment, clar, da, dar este sarcina noului guvern să păstreze această atractivitate pe care România o are, să asigure stabilitatea, predictibilitatea şi transparenţa. Este important ca executivul să transmită semnale pozitive atât investitorilor americani, cât şi celorlalţi investitori străini", a subliniat oficialul american.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
6 Iulie 2017
Ultima actualizare:
7 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza