Scrisoarea privind demisia lui Dragnea, analizată vineri în Comitetul Executiv al PSD

Scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea va fi discutată vineri în Comitetul Executiv al PSD.

Adăugat: 20 Septembrie 2018
Ultima actualizare:20 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Scrisoarea comună prin care mai mulţi lideri ai PSD îi solicită lui Liviu Dragnea demisia din funcţia de şef al formaţiunii şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi discutată vineri la Comitetul Executiv al formaţiunii.

Semnatarii documentului, în frunte cu cei trei vicepreşedinţi social-democraţi, Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, cer ca interimatul să fie asigurat de către preşedintele executiv, Viorica Dăncilă şi solicită organizarea unui congres extraordinar la începutul anului viitor.

Într-o primă reacţie, Liviu Dragnea a declarat: Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. N-am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înţeles, de fapt, care este cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt, să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI-ul, cu SPP-ul, cu DNA-ul şi cu partidele de opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şi nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii, care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza