Școlile și grădinițele din București, închise toată săptămâna

Şcolile şi grădiniţele din sistemul de stat din Bucureşti vor rămâne închise toată săptămâna din cauza vremii nefavorabile.

Adăugat: 27 Februarie 2018
Ultima actualizare:27 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

Şcolile şi grădiniţele din sistemul de stat din Bucureşti vor rămâne închise toată săptămâna din cauza vremii nefavorabile, a anunţat primarul general al capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a precizat că înţelege dificultăţile cu care se confruntă părinţii şi a spus că pentru cei care nu găsesc o soluţie de supraveghere a copiilor se vor găsi soluţii punctuale cu ajutorul primăriilor de sector şi al direcţiilor de asistenţă socială şi de protecţie a copilului.

"Am luat decizia ca toată săptămâna şcolile să fie închise. În ceea ce priveşte unităţile de învăţământ private, acestea îşi vor putea anunţa propriile decizii către părinţi şi rugămintea ar fi să le facă publice în această zi. Trebuie să dăm dovadă de omenie şi de solidaritate, să ne ajutăm între noi şi să nu mai punem problema că nu avem ce să facem cu copiii. Pentru situaţiile extraordinare în care o familie chiar nu găseşte o soluţie pentru a trimite undeva copilul cât timp se află la serviciu, venim în ajutor la numărul nostru verde, telefon gratuit 0800800868 şi Primăria Generală prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială cu ajutorul primăriilor de sector vom găsi soluţii punctuale pentru acele cazuri de familii care nu au găsit pe nimeni care să supravegheze copiii ori un prieten sau o cunoştinţă", a spus Firea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza