Şcoli închise în Bucureşti, Ilfov şi în alte judeţe

Inspectoratele şcolare din Bucureşti Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu au decis închiderea şcolilor pentru ziua de luni, din cauza condiţiilor meteo.

Adăugat: 17 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:17 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din Bucureşti şi Ilfov vor fi suspendate luni din cauza viscolului, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Decizia a fost luată de inspectoratele Bucureşti şi Ilfov şi potrivit purtătorului de cuvânt, Marian Banu, luni se va analiza şi dacă se impune ca şcolile să fie închise şi în zilele următoare.

Ministerul Educaţiei aşteaptă să primească informări şi de alte inspectorate din judeţele aflate sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă.

Potrivit corespondentei RRA, Gina Bahor şi Inspectoratul Şcolar Braila ia în calcul posibilitatea închiderii unor şcoli din judeţ.

Şcoli închise şi în alte judeţe

Colegiul prefectural al judeţului Giurgiu a luat decizia suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar de pe raza judeţului pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2016.

Până în acest moment, autorităţile locale au decis suspendarea orelor de curs de luni, în capitală şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Tulcea.

Ministerul Educaţiei a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene informarea la timp a părinţilor, elevilor şi cadrelor didactice, prin toate mijloacele de comunicare pe care le au la dispoziţie, cu privire la decizia de suspendare a cursurilor.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza