Școli din Mureș fără autorizație de funcționare

Lipsa autorizaţiilor de funcţionare la incendiu a şcolilor şi asigurarea pazei sau a transportului elevilor, probleme în învăţământ în județul Mureș.

Adăugat: 29 August 2022
Ultima actualizare:29 August 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Lipsa autorizaţiilor de funcţionare la incendiu, asigurarea pazei sau a transportului elevilor sunt printre problemele pe care le au multe şcoli din ţară şi care ar putea rămâne nerezolvate chiar şi după 5 septembrie, când se reiau cursurile. În judeţul Mureş, mai puţin de 20% din cele 650 de şcoli au obţinut autorizaţie de securitate la incendiu, a precizat Cristian Pop de la ISU Mureş:

Cristian Pop: 124 au autorizaţie de securitate la incendiu. 640 este numărul total, din acestea şcoli care nu necesită autorizare sunt 507. Instituţii de învăţământ care sunt foarte vechi, 17 sunt care nu au autorizaţie de securitate la incendiu, au făcut anumite modificări sau extinderi, sunt în procedura "žautorizare"ť, au aviz de securitate la incendiu, aviz care se emite pe proiect şi foarte multe dintre ele sunt cu lucrările în curs. RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢIAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 August 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza