Scandal pe schimbarea lui Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor

Proiectul privind modificarea regulamentului, astfel încât preşedintele Camerei să poată fi schimbat de grupul parlamentar care l-a propus în această funcţie intră pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.

Adăugat: 8 Iunie 2016
Ultima actualizare:8 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor
trimite pe mail

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor a fost suspendată astăzi, astfel că plenul va discuta ordinea de zi stabilită înainte ca deputaţii să plece în campania electorală pentru alegerile locale, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut că, la propunerea grupului PSD, Biroul permanent a respins ordinea de zi şi se va merge în plen cu cea care conţine un proiect privind modificarea regulamentului acestui for, astfel încât preşedintele Camerei să poată fi schimbat de grupul parlamentar care l-a propus în această funcţie.

Valeriu Zgonea a apreciat că documentul respectiv încalcă regulamentul şi Constituţia României pentru că nu ar avea iniţiatori, transmite redactorul RRA,  Alexandra Cristea.

"Majorităţile încalcă democraţia cu tăvălugul. Este pentru prima oară când pe ordinea de zi avem un proiect de hotărâre care nu are iniţiatori şi avem un raport la ordinea de zi care, dacă îl căutaţi pe site, nu există", a arătat Zgonea
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
8 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza