Samuel Cana, candidat la primăria Arad susţine că PMP are oameni competenţi

Candidatul PMP la Primăria Aradului, Samuel Caba, speră să obţină votul arădenilor la alegerile din 5 iunie.

Adăugat: 17 Mai 2016
Ultima actualizare:17 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Samuel Cana, sursa Facebook
trimite pe mail

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că PMP are oameni competenţi, motiv pentru care nu a făcut nicio înţelegere preelectorală.

"Noi suntem Partidul Mişcarea Populară, oameni competenţi, de sine stătători şi nu avem nicio înţelegere cu Partidul Naţional Liberal, nicio înţelegere. De fapt, nu avem nicio înţelegere cu niciun patid. Singura noastră înţelegere este cu cetăţenii, de aceea am şi lansat un contract cu ardenii", a spus el.

Cristina Pocora este candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3.

Ea susţine că în acest sector există spaţiu suficient pentru crearea de locuri de muncă, spaţiu nefolosit în prezent.

"Avem o posibilitate foarte mare aici, în Bucureşti, şi în Sectorul 3, nevalorificată încă: platforma Faur-Republica, şi e o suprafaţă imensă care stă degeaba şi are toată infrastructura pregătită în aşa fel încât să producă, este o zonă industrială. Cel mai potrivit acolo este dezvoltarea unui parc industrial, crearea de locuri de muncă", consideră candidata PNL.

Radu Moldovan candidează, din partea PSD, pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa.

Corespondentul RRA Cristiana Sabău aminteşte că Radu Moldovan a vorbit astăzi, într-o conferinţă de presă, despre obiectivele sale.

"Dezvoltarea infrastructurii, minim 400 de kilometri de drumuri judeţene şi comunale, să rezolvăm infrastructura apă-canal, să continuu dezvoltarea în sistemul de sănătate, extinderea Unităţii de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean, liftul de mare viteză şi heliportul, pentru reducerea timpilor de transfer a oamenilor aflaţi în situaţii grave de sănătate şi, sigur, modernizarea celor două drumuri DN 17C şi DN 17B, care au început şi pe care vrem să le terminăm", a spus Moldovan.

Candidatul ALDE la Primăria Piatra Neamţ este Cătălin Drăguşanu.

El a inclus în programul său un aşa-numit angajament al primarului, pe care promite să îl respecte, în cazul în care va fi ales în fruntea comunităţii.

"Eu îmi iau angajamentul, sub semnătură, că din postura de primar rezolv respectivei persoane problema pe care el a sesizat-o, repet, problemă care ţine de primării. Oamenii sunt total neîncrezători în politicienii actuali şi în tot ce înseamnă spectru politic actual", a arătat acesta citat de Radio Iaşi.

Lupta împotriva corupţiei din administraţie este o prioritate - susţine candidatul PND la Primăria Capitalei, Daniel Fenechiu.

Redactorul RRS Angela Matei ne-a informat că Daniel Fenechiu vrea ca la alegerile din 5 iunie PND să obţină cel puţin o mie de consilieri locali.

"Vă asigur că tot ce s-a furat în Bucureşti în ultimii 20 de ani - nu spun 26, că nu permite legea, 20 e termenul de prescripţie - va ajunge în vizorul organelor de anchetă, pentru că noi credem că, pe lângă competenţă, pe lângă pricepere, pe lângă viziune, un lucru foarte important pentru administraţia publică trebuie să fie cinstea, trebuie să fie integritatea", este de părere Fenechiu.

Aflat la Reşita, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a spus că partidele de dreapta aveau şanse mai mari în alegeri dacă alcătuiau o alianţă electorală.

"Din păcate, unii dintre lideri dreptei nu fac politică pentru popor, ci fac politică pentru orgoliu personal şi pentru camarilele pe care le-au avut şi le au în spate. Este absolut inacceptabil. Încă o dată, fac acest efort de ani de zile, mai degrabă la aceste alegeri locale şi, probabil şi în toamnă, partidele dreptei candidează unul împotriva celuilalt, pentru că dreapta nu ia de la PSD, şi atunci este o luptă între partidele dreptei de a se elimina unul pe altul, a spus acesta.

La Reşiţa, candidatul PNŢCD pentru funcţia de primar este Lucian Ionescu - informează corespondentul RRA Mario Balint.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza