Rudel Obreja, reţinut în dosarul "Gala Bute"

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost reţinut, în această seară, în dosarul "Gala Bute".

Adăugat: 2 Februarie 2015
Ultima actualizare:2 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Rudel Obreja
trimite pe mail

UPDATE Fostul şef al Federaţiei Române de Box  Rudel Obreja a fost reţinut luni seară de procurorii DNA în dosarul privind gala în care a boxat Lucian Bute, la Bucureşti, în iulie 2011.

Rudel Obreja a fost adus, luni după-amiază cu mandat , la sediul central al DNA pentru a fi audiat în dosarul Gala Bute.

De asemenea, la sediul DNA, au mai fost aduşi pentru audieri şi un fost consilier al ex-ministrului dezvoltării Elena Udrea, dar şi un om de afaceri suspectaţi de corupţie în legătură cu modul în care a fost organizată şi finanţată Gala Bute, care a avut loc în anul 2011.

În cursul dimineţii, în acest dosar de corupţie au fost făcute percheziţii la domiciliile unor persoane fizice şi sedii ale unor firme.

Procurorii anticorupţie au cerut deja Camerei Deputaţilor şi Senatului încuviinţarea pentru a începe urmărirea penală a foştilor miniştri al Dezvoltării Regionale şi Tursimului, Elena Udrea şi al Economiei, Ion Ariton.

Solicitarea procurorilor referitoare la deputatul Elena Udrea a fost deja trimisă Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, în vreme ce solicitarea care îl priveşte pe senatorul Ariton a fost retrimisă procurorului general din cauza unor probleme tehnice.sar pentru spălare de bani şi fals în declaraţia de avere.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza