Rovana Plumb cere opoziției să susțină promulgarea rapidă a Codurilor Fiscale

Rovana Plumb afirmă că atât Codul Fiscal, cât și cel de Procedură Fiscală, au fost adoptate de Parlament cu o largă susţinere, și au fost suspuse unui proces riguros de consultări.

Adăugat: 16 Iulie 2015
Ultima actualizare:16 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Rovana Plumb, președinte interimar al PSD
trimite pe mail

Preşedintele intermar al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, le-a cerut astăzi partidelor parlamerntare de opoziţie să susţină promulgarea rapidă a Codurilor Fiscal şi de Procedură Fiscală.

Într-o scrisoare deschisă adresată liderilor acestor formaţiuni, Rovana Plumb a precizat că actele normative au trecut printr-un proces riguros de consultări şi dezbateri publice, au fost adoptate de Parlament cu o largă susţinere, iar, în prezent, se află pe masa preşedintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare.

Prim-vicepreşedintele liberal, Cătălin Predoiu, a declarat că partidul său susţine adoptarea noului Cod Fiscal, dar consideră că trebuie făcute şi alte reforme înaintea relaxării fiscale.

"Nu poţi să procedezi la relaxare fiscală dacă nu reduci evaziunea fiscală, dacă nu creşti veniturile bugetare, dacă nu faci reforma companiilor de stat, dacă nu reiei investiţiile publice. Absenţa unei guvernări la nivelul cabinetului Ponta poate compromite orice măsură care, în principiu, este pozitivă", a susținut Cătălin Predoiu.

Predoiu i-a cerut, din nou, demisia premierului Victor Ponta, pe motiv că nu a găsit finanţare pentru acoperirea pierderilor de la buget pe care le va produce noul Cod Fiscal, transmite reporterul RRA, Nucu Jalea.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza