România se pronunță pentru asigurarea unui standard de viață cât mai ridicat al cetățenilor

Premierul Viorica Dăncilă a coprezidat Summitul Social Tripartit de la Bruxelles.

Adăugat: 21 Martie 2019
Ultima actualizare:21 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă (dreapta), Donald Tusk (mijloc) și Jean-Claude Juncker (stânga). Sursa: gov.ro
trimite pe mail

România a susţinut, în mod constant, nevoia şi importanţa asigurării unui standard de viaţă cât mai ridicat al cetăţenilor,  a declarat premierul Viorica Dăncilă la Bruxelles, la Summitul Social Tripartit, eveniment a cărui temă centrală a fost "O Europă mai puternică, unită şi orientată spre viitor".

Reuniunea, la care au participat şi reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor europene, a fost coprezidată de preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi de prim-ministrul Viorica Dăncilă, în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a amintit de directivele şi regulamentele asupra cărora Parlamentul European şi preşedinţia română au ajuns în ultimele săptămâni la un acord.

Între acestea, şi acordul politic provizoriu obţinut ieri, care actualizează şi protejează drepturile cetăţenilor ce se deplasează într-o altă ţară a UniuniiAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza