România nu modifică nivelul de alertă teroristă

În România, nivelul de alertă teroristă a fost menţinut la nivelul albastru precaut.

Adăugat: 22 Martie 2016
Ultima actualizare:22 Martie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cu toate acestea, Jandarmeria Romana a luat masuri suplimentare de securitate in urma atacurilor de la Bruxelles.

Astfel, a fost mărit numarul jandarmilor de la Brigada Speciala de Interventie in zona obiectivelor diplomatice si in zona aeroporturilor, au declarat reprezentantii ai Jandarmeriei Romane.

La noi în ţară, nivelul de alertă teroristă este menţinut "albastru precaut"

Acest lucru înseamnă, după cum explica directorul SRI într-o declaraţie de presă, că nu există până în prezent informaţii care să ducă la o legătură directă între evenimentele din Bruxelles şi riscuri la adresa securităţii naţionale a României

În plus, mâine va avea loc o şedinţă a Comisei parlamentare permanente de control al activităţii SRI, convocată de preşedintele acesteia, deputatul PSD, Georgian Pop.

De menţionat că, din cauza închiderii aeroportului din capitala Belgiei, compania Tarom a decis să anuleze zborul către Bruxelles care urma să decoleze la ora 16. 50 de pe aeroportul din Otopeni.

Totuşi, potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, se analizează posibilitatea ca respectiva cursă spre Bruxelles să plece din Bucureşti şi să aterizeze la Amsterdam aşa cum s-a întâmplat şi în această dimineaţă cu primul zbor Tarom spre Bruxelles.

De altfel, TAROM anunţă, într-un comunciat de presă, că anulează azi şi mâine toate zborurile spre şi dinspre Bruxelles, iar MAE activează Celula de Criză.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alexandru Lancuzov
Adăugat:
22 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza