România îşi îmbunătăţeşte politica fiscală pentru atragerea investitorilor

Premierul Dacian Cioloş le-a spus oamenilor de afaceri germani că România îşi îmbunătăţeşte politica fiscală şi face reforme în administraţie pentru a atrage investiţii străine.

Adăugat: 6 Septembrie 2016
Ultima actualizare:6 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Dacian Cioloş, în vizită în Germania. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Şeful guvernului şi-a încheiat aseară vizita în Germania, în cursul căreia a căutat să-i convingă pe investitori din domenii precum IT, comunicaţii sau industria auto să vină în ţara noastră.

Vizita a avut şi o componentă politică, prin discuţiile cu premierul landului Bavaria.  

Una dintre întâlniri a fost cu echipa managerială a companiei BMW, producător care se aşteaptă să fie mai prezent în următorii ani în România, a precizat premierul Dacian Cioloş.

El a anunţat că în următoarele săptămâni, o echipă de specialişti de la BMW se va deplasa în România pentru discuţii pe mai multe teme de interes. 

"BMW lucrează mult cu cercetare-dezvoltare şi cu domeniul IT în dezvoltarea modelelor care poluează mai puţin, a modelelor electrice şi am convenit ca în următoarele săptămâni să organizăm în România vizita unui grup de specialişti în IT de la sediul companiei BMW pentru a întâlni diferite companii româneşti din acest domeniu şi să vedem oportunităţile în viitor", a spus Dacian Cioloş. 

La nivel politic, premierul Dacian Cioloş a stabilit, în cadrul întâlnirii cu premierul landului bavarez, Horst Seehofer, reluarea discuţiilor din Comisia mixtă România-Bavaria.

Tot în discuţiile politice, premierul Cioloş a dat asigurări că România îşi menţine sprijinul pentru o Europă unită, dar ai cărei lideri pot reprezenta mai bine interesul cetăţenilor în deciziile luate.
 Autor:
Alin Şerbănescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza