Robu: Am semnat doar două contracte de vânzare-cumpărare de locuințe

Aflat într-o anchetă a DNA, primarul Niolae Robu a explicat că doar două clădiri pe Legea 112 au fost înstrăinate cu semnătura sa, restul fiind vândute în mandatul fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

Adăugat: 19 Februarie 2017
Ultima actualizare:19 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Robu
trimite pe mail

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut azi precizări presei în legătură cu calitatea sa de suspect într-un dosar DNA care priveşte vânzarea ilegală a aproape 1.000 de imobile naţionalizate din oraş.

Edilul a explicat că doar două dintre respectivele clădiri au fost înstrăinate cu semnătura sa, restul fiind vândute în mandatul fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

"Am semnat două, atât; două contracte de vânzare-cumpărare de locuinţe pe Legea 112 şi cele două contracte sunt considerate de către procurori suspecte de a fi făcute fără îndeplinirea tuturor condiţiilor cerute de Legea 112, alături de alte 966 astfel de contracte semnate înainte de a fi eu primar. Şi atunci vă întreb: ce caută Robu în prim-plan în toată povestea aceasta?", a susținut  Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai spus că, înainte de a semna pentru vânzarea celor două apartamente, s-a asigurat că documentele aveau avizul de legalitate al Serviciului juridic.

Prejudiciul estimat de procurori în dosarul celor aproape 1.000 de imobile vândute la subpreţ de municipalitatea Timişoarei se ridică la 40 de milioane de euro, mai notează corespondenta noastră Alina Bujancă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza