Robert Turcescu: În Bucureşti "sunt prea mulţi oameni trişti"

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, vrea ca Bucureştiul să devină un oraş în care tinerii şi copiii să trăiască cu plăcere.

Adăugat: 1 Iunie 2016
Ultima actualizare:1 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

"Am doi copii, un adolescent şi un bebeluş. Vreau ca ei să trăiască într-un oraş pe care la rândul lor să-l iubească şi să nu-şi dorească să părăsească ţara şi oraşul pentru că în jurul lor este prea mult praf, este prea multă corupţie, este prea multă administraţie neperformantă şi sunt prea mulţi oameni trişti", a spus Turcescu, la o întâlnire electorală.

Un mandat de primar general al Capitalei îşi doreşte şi candidatul USB, Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre problemele Capitalei, pledând astfel pentru eliminarea birocraţiei.

"Trebuie să simplificăm administraţia, ca să nu punem oamenii pe drumuri. Să punem tot ce înseamnă informaţie despre Bucureşti într-un sistem informatic integrat. Rezolvarea problemelor reale ale Bucureştiului - traficul, cu şoseaua de centură, dezvoltarea RATB, să rezolvăm uriaşa problemă a RADET, şi soluţia este refacerea sistemului de producere prin centrale mai mici, să stabilizăm problema spaţiilor verzi, a clădirilor cu risc seismic, să punem Bucureştiul în competiţia globală, să-i dăm o identitate", a îndemnat el.

Cristina Pocora candidează din partea PNL la Primăria Sectorului 3.

Ea area soluţii pentru crearea de noi locuri de muncă, prin schimbarea destinaţiei actualei hale Laminor.

"În momentul de faţă, datorită faptului că această hală, Laminor, este considerată monument de clasă A, nu pot fi dezvoltate lucrări în perimetrul ei. Ceea ce eu cer este declasarea parţială, adică să consolidăm şi să conservăm şi să valorificăm ceea ce este element de patrimoniu, dar restul perimetrului trebuie valorificat în aşa fel încât să creăm locuri de muncă", a declarat Pocora.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că Daniel Florea, candidatul alianţei PSD-UNPR la Primăria Sectorului 5, va câştiga duminică alegerile.

 Liviu Dragnea spunea că Sectorul 5 are nevoie de un primar tânăr şi competent.

"Am ţinut neapărat, şi eu şi Gabi Firea, să venim aici pentru a arăta tuturor susţinerea noastră pentru Daniel Florea. Eu am mare încredere că Daniel Florea va câştiga alegerile din Sectorul 5. Este un sector care are un potenţial mult mai mare decât l-a avut până acum; acest sector merită un primar bun, merită un băiat tânăr, cinstit, corect, care înţelege ce trebuie făcut în acest sector. Este un om cu o bună pregătire, fost judecător, şi are ambiţia ca Sectorul 5 să nu mai fie sectorul cu cele mai mici venituri din Bucureşti, pentru că chiar se poate", consideră liderul PSD.

Gheorghe Stanciu candidează ca independent la Primăria municipiului Zalău.

El susţine că firmele private trebuie încurajate să creeze noi locuri de muncă.

"Am avut în '91 38.700 de locuri de muncă în Zalău. Astăzi avem 18.100 de locuri de muncă. Aici sunt problemele. Cunosc, pornesc cu tot elanul, pentru că sunt convins că le rezolv. Aceste firme de care eu vorbesc n-au fost susţinute. Trebuie să ai grijă de cetăţeni şi de firme.", a spus Gheorghe Stanciu.

Din agenda electorală a zilei:

În Bucureşti şi în ţară continuă acţiunile de campanie.

►Candidatul USB la Primăria Bucureştiului, Nicuşor Dan, susţine de la această oră o conferinţă de presă.

►Întâlnire cu presa va avea şi candidatul PNL la Sectorul 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu.

►Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va merge la Constanţa, Tulcea şi Galaţi.

►La Reşiţa va ajunge copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

 
 
 


Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
1 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza