Rezultatele implementării Programului Comun România-Ucraina-Republica Moldova

În perioada 15-22 octombrie are loc un turneu de prezentare a rezultatelor implementării Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Adăugat: 15 Octombrie 2017
Ultima actualizare:15 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Un grup de specialişti, însoţit de jurnalişti din Ucraina, Republica Moldova şi România, pleacă astăzi într-un turneu de prezentare a rezultatelor implementării Programului Operaţional Comun şi ale beneficiilor acestora.

În perioada 15-22 octombrie, structurile de management ale Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 organizează o vizită la care participă jurnalişti din toate cele trei ţări participante în program, dar şi reprezentanţi ai Secretariatului Tehnic comun.

Scopul acţiunii este de a aduce la cunoştinţa publicului rezultatele implementării programului şi beneficiile generate pentru comunităţile din aria vizată de proiectele finanţate prin acest program european.

Printre proiectele implementate în comun în cele trei ţări se numără: modernizarea serviciului vamal din Republica Moldova, dotarea Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie din Chişinău, reabilitarea Cetăţii Soroca, a staţiei de epurare a oraşului Cernăuţi, barajul Stânca-Costeşti, dezvoltarea Centrului de Afaceri al Camerei de Comerţ din Suceava prin promovarea parteneriatelor economice, Centrul de Asistenţă Socială din Ismail, îmbunătăţirea eficienţei energetice a Spitalului Clinic de Urgenţă Vaslui şi altele.Autor:
Mihaela Buculei
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza