Rezultatele evaluării activităţii procurorilor şefi, anunţate miercuri

Ministrul Justiţiei va anunţa într-o conferinţă de presă programată miercuri, rezultatele evaluării procurorului general al României şi procurorului şef al DNA.

Adăugat: 28 Martie 2017
Ultima actualizare:18 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. Foto: Agerpres
trimite pe mail

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, urmează să anunţe mâine rezultatele evaluării activităţii procurorului general al României şi procurorului şef al DNA.

El a promis că va face o conferinţă de presă, la care va da detalii despre analiza activităţii celor doi magistraţi, evaluare pe care a iniţiat-o după ce Curtea Constituţională a constatat că DNA şi-a încălcat atribuţiile în cazul anchetei privind Ordonanţa 13.

Tudorel Toader  a avut ieri o discuţie de aproximativ o oră, la sediul ministerului, cu Laura Codruţa Kövesi, la finalul căreia şefa DNA a declarat că nu are de ce să demisioneze pentru că întotdeauna a acţionat corect. 

"Nu mi-a cerut demisia. Nu intenţionez să-mi dau demisia, nu am de ce să-mi dau demisia. DNA şi-a făcut treaba. A fost o discuţie despre care nu doresc să dau foarte multe detalii. Restul detaliilor probabil o să le aflaţi de la domnul ministru.  ealizator: Tot la Ministerul Justiţiei a venit, ieri, şi ambasadorul american. Hans Klemm a spus că l-a asigurat pe ministrul Tudorel Toader de sprijin pentru întărirea statului de drept şi că nu au discutat despre persoane", a spus Laura-Codruţa Kövesi.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Martie 2017
Ultima actualizare:
18 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza