Rezolvarea problemelor taximetriştilor nu este de competenţa guvernului

Premierul Sorin Grindenu afirmă că înţelege nemulţumirile taximetriştilor, însă rezolvarea acestora nu este de competenţa executivului.

Adăugat: 27 Aprilie 2017
Ultima actualizare:27 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindenu afirmă că înţelege nemulţumirile taximetriştilor, însă rezolvarea acestora nu este de competenţa executivului.

"Eu cred că dezbaterea publică e cea mai bună. A plecat o propunere de la Ministerul Transporturilor spre avizare către celelalte ministere, în niciun caz nu dăm ordonanţă. Facem un proiect de lege. Sunt absolut deschis la propunerile care vin de pe fiecare parte. Trebuie reglementate anumite lucruri, dar neîncălcând drepturile altora. Aşa că dezbaterea e cea mai bună, nu ordonanţă de urgenţă", a declarat el.

Amintim că, după protestul de ieri al transportatorilor, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, reprezentanţii lor au semnat, ieri, un protocol la sediul Guvernului, unde au primit promisiunea că revendicările privind pirateria din transport vor fi soluţionate luna viitoare.

Tot atunci, ar urma să se rezolve şi problema cu care se confruntă transportatorii în privinţa atribuirii traseelor Bucureşti.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
27 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza