Reuniune a posturilor publice de radio şi televiziune, la Bucureşti

Tema centrală a discuţiilor a fost stabilirea principalelor elemente ale conferinţei internaţionale a posturilor publice, care va fi organizată la toamnă de Radio România.

Adăugat: 13 Aprilie 2017
Ultima actualizare:13 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Comitet Director PBI la Radio România. Foto: Alexandru Dolea
trimite pe mail

Comitetul Director al PBI - Organizaţia Internaţională de Cooperare a Posturilor publice de radio şi televiziune - s-a reunit la Bucureşti între 10 şi 12 aprilie.

Tema centrală de discuţii a fost stabilirea principalelor elemente ale conferinţei internaţionale a posturilor publice, care va fi organizată la toamnă de Radio România.

La invitaţia preşedintelui director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, au participat la dezbateri reprezentanţi ai unor posturi publice cunoscute în lume, precum BBC din Marea Britanie, NHK din Japonia sau ARD din Germania.

"Conferinţa din toamnă a PBI oferă membrilor săi o ocazie de a discuta despre modul în care se poate face faţă provocărilor cu care se confruntă serviciile publice de radio şi televiziune", a declarat Ovidiu Miculescu, potrivit unui comunicat de presă.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza